Salpausselkä Park

Vanhan Puumerkin kiinteistön tilalle Lahden läntisen hautausmaan viereen alkaa syksyn 2021 aikana rakentumaan liikuntaa ja elämyksiä tarjoava Salpausselkä Park. Hämeenlinnantie 55:n kiinteistö siirtyi loppuvuodesta 2020 Superion Oy:n omistukseen ja uuden toiminnan kehittäminen lähti käyntiin vauhdilla. Vanhat rakennukset lähtevät purkuun kesäkuun 2021 alussa. Tilalle nousee uusi elämyskeskus Salpausselkä Park, joka sijoittuu aivan Salpausselän maastojen kupeeseen.  Sijainti hiihto-, lenkkeily- ja maastopyöräilyreitistön välittömässä läheisyydessä ohjasi tontin kehitystä palvelemaan monipuolisesti Lahtelaisia liikkujia.

Keväällä 2022 valmistuva Salpausselkä Park:n ensimmäinen vaihe on jo täyteen vuokrattu ja toista vaihetta suunnitellaan parhaillaan. Ensimmäiseen noin 3.000 m2 halliin sijoittuu entisen NHL-jääkiekkoilija Ville Leinon luotsaama Billebeino Padel, joka tarjoaa kuuden Padel kentän lisäksi rennon konseptin, jossa yhdistyy rakkaus lajiin sekä taide, katumuoti ja elämäntyyli lajin ympärillä. Lounge, kahvio ja lämmittelyalueisiin tuodaan taidetta ja käyttömukavuudesta ei tingitä. Halliin sijoittuu myös viihtyisät kokous- ja saunatilat.

 

Padelin vierelle sijoittuu CrossFit 8000, yksi Suomen pitkäaikaisimmista CrossFit -saleista, jonka toiminta on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella monipuoliseksi ja laajaksi kokonaisuudeksi. Tiloihin rakentuu suuri valmennusalue, oma lapsiparkki lapsiperheitä ajatellen sekä tietysti erillinen omatoimitreenialue. Myös ulkotreenaukselle on varattu oma paikkansa.

Lahtelaisille tuttu Kitetirri sijoittuu kiinteällä toimipisteellä Salpausselkä Park yhteisöön tarjoilemaan positiivisia ulkoilmaelämyksiä. Polkupyörävuokrauksen lisäksi Kitetirri tarjoaa monipuolisia aktiviteettejä luonnossa, sup -lauta vuokrausta/retkiä, koulutusta, retkiä ryhmille, koululaisille ja yrityksille.

Lisätietoja hankkeesta

Johanna Hovi
044 090 3841
johanna.hovi@kpi.fi

Hämeenlinnantie 55 Lahti