Salpausselkä Park

Vanhan Puumerkin kiinteistön tilalle Lahden läntisen hautausmaan viereen on syksystä 2021 rakentunut liikuntaa ja elämyksiä tarjoava Salpausselkä Park. Kiinteistö siirtyi loppuvuodesta 2020 Superion Oy:n omistukseen ja uuden toiminnan kehittäminen lähti käyntiin vauhdilla. Vanhoja rakennuksia on purettu, ja tilalle on noussut uusi elämyskeskus Salpausselkä Park, joka sijoittuu aivan Salpausselän maastojen kupeeseen.  Sijainti hiihto-, lenkkeily- ja maastopyöräilyreitistön välittömässä läheisyydessä ohjasi tontin kehitystä palvelemaan monipuolisesti Lahtelaisia liikkujia.

Kesäkuussa 2022 valmistunut Salpausselkä Park:n ensimmäinen vaihe on jo täyteen vuokrattu ja toista vaihetta suunnitellaan parhaillaan.

Parkin oma sivusto www.salpausselkapark.fi

 

Elämyksellistä hyvinvointia

Kiinteistö Oy Salpausselkä Park

Yleiskuvaus

Ensimmäiseen noin 3.000 m2 halliin on asettunut entisen NHL-jääkiekkoilija Ville Leinon luotsaama Billebeino Padel, joka tarjoaa kuuden Padel kentän lisäksi rennon konseptin, jossa yhdistyy rakkaus lajiin sekä taide, katumuoti ja elämäntyyli lajin ympärillä. Lounge, kahvio ja lämmittelyalueisiin tuodaan taidetta ja käyttömukavuudesta ei tingitä. Halliin sijoittuu myös viihtyisät saunatilat.

Padelin vierellä on CrossFit 8000, yksi Suomen pitkäaikaisimmista CrossFit -saleista, jonka toiminta on kasvanut ja kehittynyt vuosien varrella monipuoliseksi ja laajaksi kokonaisuudeksi. Tiloissa on valmennusalue, oma lapsiparkki lapsiperheitä ajatellen sekä tietysti erillinen omatoimitreenialue. Myös ulkotreenaukselle on varattu tulevaisuuteen oma paikkansa.

Lahtelaisille tuttu Kitetirri sijoittuu kiinteällä toimipisteellä Salpausselkä Park yhteisöön tarjoilemaan positiivisia ulkoilmaelämyksiä. Polkupyörävuokrauksen lisäksi Kitetirri tarjoaa monipuolisia aktiviteettejä luonnossa, sup -lauta vuokrausta/retkiä, koulutusta, retkiä ryhmille, koululaisille ja yrityksille.

Muut vuokralaiset ovat OntheSpot hieronta- ja fysioterapiapalvelut sekä EW Dive uima- ja sukellustarvikekauppa.

Kiinteistö

Osoite Hämeenlinnantie 59
Rakennusvuosi 2022
Vuokrattavat kokonaisneliöt
Kerrosten määrä 2
Tontti
Pääkäyttötarkoitus Liikunta ja hyvinvointi

Päävuokralainen

Billebeino Padel & Crossfit8000

Yhteystiedot

Vuokrattavat tilat ja sopimusasiat

Johanna Hovi
044 090 3841
johanna.hovi@kpi.fi

Laskutustiedot

Kiinteistö Oy Salpausselkä Park

Y-tunnus 3211502-1

Verkkolaskut, ensisijainen
Operaattori: Apix Messaging Oy (003723327487)
Verkkolaskuosoite: 003732115021
OVT-tunnus: 003732115021

Huomioittehan, että mikäli käytössänne Danske Bank Oyj, Handelsbanken, Paikallisosuuspankit tai Säästöpankit, tulee teidän käyttää Apixin verkkolaskuosoitteenamme seuraavaa osoitetta: verkkolaskuosoite: 003723327487 ja operaattoritunnus: DABAFIHH.

Sähköpostiskannaus
003732115021@procountor.apix.fi

Lähetettävä lasku tulee olla sähköpostin liitteenä PDF-tiedostona.

Paperilaskut:
Kiinteistö Oy Salpausselkä Park (Apix skannauspalvelu)
PL 16112
00021 LASKUTUS

Tämä laskutusosoite tulostettava myös itse laskuun. Tiedotusten ja markkinointimateriaalin postiosoite pysyy ennallaan.