Metsätie

Valoisia arkkitehdin suunnittelemia erillistaloja rakentuu yhteensä neljän asunnon verran Lahden Nikkilään. Asunnot rakennetaan RS- kohteina varausten täytettyä (taloista kaksi on varattu).

Asunto Oy Metsätien Sammal sijaitsee luonnon keskellä Etelä-Lahden puolella, lapsiystävällisellä omakotitaloalueella. Launeen monipuoliset palvelut, isot marketit sekä uusi ala- ja yläasteen sisältävä monitoimitalo Lähde sijaitsevat kävelymatkan etäisyydellä, ja keskustaan on noin 10 min ajomatka, unohtamatta moottoritien läheistä liittymää.

Tontti rajautuu kahdelta sivulta metsäiseen Nikkilänpuistoon, tarjoten yhteyden luontoon, jolloin omalta pihalta pujahdat suoraan sammalpohjaiseen satumetsään.

Luonnonläheisiä koteja

ASUNTO OY LAHDEN METSÄTIEN SAMMAL

Yleiskuvaus

Valoisa ja tilava pohjaratkaisu tarjoaa kodin isommallekin perheelle. Asuinpinta-alaa on 105,5 m2, joka pitää sisällään kolme makuuhuonetta, kylpyhuoneen ja saunan, erillisen wc:n sekä kodinhoitohuoneen. Avara keittiö ja olohuone tarjoavat yhteistä oleskelutilaa. Master bedroomin isoista ikkunoista katselet kaunista metsämaisemaa. Olohuoneesta ja makuuhuoneesta on kulku terassille, sekä omalle suojaisalle takapihalle.

Jokaisella talolla on oma autokatos, sekä erillinen noin 5 m2 varasto.

Lämmityskuluihin tuo helpotusta ilma-vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Pintamateriaalit ovat laadukkaita ja luonnonläheisiä, mutta oman kodin ilmeeseen pääsee vielä vaikuttamaan.

Kiinteistö

Osoite Metsätie 20 B Lahti
Rakennusvuosi 2023
Erillistalo 4h, avokeittiö, sauna + kph, khh, wc + autokatos, 105,5 m2
Pääkäyttötarkoitus Asuminen

Päävuokralainen

Yhteystiedot

Vuokrattavat tilat ja sopimusasiat

Johanna Hovi
044 090 3841
johanna.hovi@kpi.fi

Laskutustiedot